Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po dvanáctileté dívce. Utekla ze zahrady diagnostického ústavu

Teprve dvanáctiletá dívka je už od 10. června nezvěstná. Tehdy utekla z libereckého diagnostického ústavu. Jenže není ani u rodiny, ani u svých kamarádů, a tak se policisté obrací o pomoc na veřejnost.

Dívka byla v ústavu od konce ledna. A od té doby utekla už několikrát. „Od února letošního roku řešili policisté pohřešování dívky již v několika případech. Zpravidla se vždy pohybovala v okruhu svých kamarádů. Dívka se do současné doby nevrátila do ústavu ani k rodině a nepodala o sobě ani žádnou zprávu,” řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Je předpoklad, že by se mohla pohybovat na Děčínsku a Ústecku, kde má jisté vazby. „Opatření, která se v souvislosti s jejím vypátráním dosud realizovala, tj. veškeré prověrky v rodině, u známých, kamarádů, v nemocnicích, na nádražích a na místech možného výskytu, byla zatím neúspěšná,” dodala mluvčí. 

V tuto chvíli tak policisté o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce žádají veřejnost. „Pokud někdo dívku viděl, a ví, kde se nachází, ať kontaktuje tísňovou linku 158 nebo přímo policisty na kterékoliv policejní služebně,” uzavřela Šrýtrová.

Pohřešovaná dívka

Dívka utekla 10. června 2019 krátce po 17. hodině ze zahrady Dětského diagnostického ústavu v Liberci. V době útěku měla na sobě tričko s krátkým rukávem, bílé barvy a s potiskem, dále modré kraťasy. Je vysoká 165 cm, štíhlé postavy. Vlasy tmavé hnědé, účes - culík, oči hnědé.

Autoři

Štítky pohřešování, pátrání, dívka, policie, ddú, rodina, zahrada, Ústecký kraj, okres Děčín

Policie pátrá po dvanáctileté dívce. Utekla ze zahrady diagnostického ústavu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.