Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Auto v libereckém tunelu srazilo chodce. Utrpěl středně těžká poranění

K dopravní nehodě došlo v tunelu na průtahu Libercem v úterý kolem půl desáté ráno. Auto tam srazilo chodce, který utrpěl středně těžká zranění. Okolnosti nehody vyšetřují policisté, doprava v centru města kolabovala, tunel ve směru na Děčín byl na více než hodinu zcela uzavřený.

Záchranáři po nehodě ošetřili jednoho pacienta, sraženého chodce. „Utrpěl středně těžká poranění, s posádkou komunikoval. Převezli jsme ho do liberecké nemocnice na traumacentrum,” uvedl mluvčí záchranářů Michael Georgiev.

Jak k nehodě došlo a co chodec v tunelu dělal, vyšetřuje policie, která uzavřela jeden tubus tunelu. Doprava v centru města kolabovala, zpoždění nabíraly linky MHD, které jezdí přes Košickou. „Některé linky městské autobusové dopravy jsou svedeny na náhradní trasy, které se ovšem postupně plní," doplnila mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

„Ze zatím nezjištěných příčin došlo ke střetu osobního vozidla s chodcem. Komunikace  ve směru na Děčín byla po dobu šetření dopravní nehody zcela uzavřená. Provoz na místě řidili policisté. Příčina dopravní nehody a míra zavinění ze strany jednotlivých účastníků bude nyní předmětem dalšího šetření," uzavřela policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Autoři | Foto Martin Kučera

Štítky nehoda, průtah, město, Liberec, doprava, mhd, tunel, havárie, dopravní nehoda, Děčín, Krajská nemocnice Liberec

Auto v libereckém tunelu srazilo chodce. Utrpěl středně těžká poranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.