Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté si v Liberci posvítili na děti pod vlivem, nenašli ani jedno

I v Libereckém kraji se policisté zapojují do akce s názvem HAD - Hazard, alkohol a děti a v rámci preventivních akcí se zaměřuje na kontrol nezletilých osob. A v úterý večer se do jedné takové akce pustili v Liberci.

Do libereckých ulic vyrazilo na dvě desítky mužů v uniformách, kteří měli jasný cíl. Zjistit, zda si nezletilá mládež neužívá letní večery s alkoholem nebo drogami nebo jestli třeba neholduje hazardu. Do ulic s policisty vyrazili i hasiči a pracovníci libereckého magistrátu. „Během akce zkontrolovali policisté ve 23 provozovnách téměř 40 mladistvých osob,“ informovala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

A výsledek byl opravdu potěšující, ani jediná osoba při dechové zkoušce „nenadýchala“. Možná, že to bylo taky tím, že nebyl víkend, ale kdo ví. Třeba je liberecká mládež opravdu spořádaná a alkohol ji nijak neláká. Podobné akce budou probíhat po celý rok. „V rámci kontrol neřešili policisté žádné protiprávní jednání, zato hasiči ve čtyřech provozovnách objevili přestupky týkající se požární ochrany a požární prevence,“ dodala mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, mládež, HAD, policie, Liberec, Liberecký kraj

Policisté si v Liberci posvítili na děti pod vlivem, nenašli ani jedno  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.