Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Motorkář se srazil s osobákem, na místě zasahovaly dva vrtulníky

Včera odpoledne zasahovaly nedaleko obce Sosnová na Českolipsku dva vrtulníky. Došlo zde k dopravní nehodě motocyklu a osobního automobilu.

Pětatřicetiletý motorkář se tehdy rozhodl předjíždět kolonu vozidel. Jenže zatímco bezproblémově přejížděl auta ve směru od Zahrádek na Českou Lípu, začal z kolony odbočovat i osobák značky Škoda Superb. „Motocyklista na stroji značky Honda tak narazil do levé přední části vozidla,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Po nárazu skončil motorkář i se svou dvaadvacetiletou spolujezdkyní v poli. „Oba utrpěli mnohočetná těžká zranění, se kterými byli letecky transportováni do nemocnic,“ komentovala Baláková. Muže přepravil vrtulník do liberecké nemocnice, ženu transportoval do Ústí nad Labem.

Celým případem se nyní zabývají kriminalisté. Pro objasnění okolností bude nutné získat u znalecký posudek z oboru dopravy. „Celou událost zachytila i palubní kamera jednoho z řidičů a navíc je na záběrech zachycené i předchozí chování motocyklisty, kdy předjel řidiče osobáku na plné čáře a přitom ohrozil další auto, které v tu dobu jelo v protisměru,“ dodala mluvčí.

Foto PČR

Štítky Českolipsko, Sosnová, nehoda, motorkář, vrtulník, okres Česká Lípa, Honda, Krajská nemocnice Liberec, Česká Lípa, Škoda Superb, Ústí nad Labem

VIDEO: Motorkář se srazil s osobákem, na místě zasahovaly dva vrtulníky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.