Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Konflikt řidičů na křižovatce pod Makrem skončil zraněním. Hledají se svědci

Liberečtí policisté vyšetřují dopravní nehodu a konflikt dvou řidičů, ke kterému došlo na Hodkovické ulici u sjezdu u Makra v neděli před polednem. Hledají se také svědci celého incidentu, po kterém jeden z řidičů skončil v nemocnici.

Celý konflikt podle Davida Martínka – jednoho z řidičů, odstartoval už ve zúžení na Jeřmanickém kopci a vygradoval právě na křižovatce u Makra, kde to podle něj vypadalo na ruční vyřizování, druhý řidič se ale prý na Martínka rozjel, zničil mu dveře a přimáčkl ho na jeho auto. Martínek tak skončil v nemocnici.

Nehodu vyšetřuje policie, která vyhodnocuje výpovědi obou řidičů. Incident podle Martínka muselo vidět několik lidí z aut, která projížděla kolem a také cestující z autobusu. „Jestli někdo viděl, co se tu stalo, aby informoval buď mně na čísle 725951558, nebo policii. Okolo jezdila auta a autobus nejspíše ČSAD,“ uvedl Martínek.

Autoři | Foto David Martínek

Štítky konflikt, makro, zipování, nehoda, policie, ČSAD

Konflikt řidičů na křižovatce pod Makrem skončil zraněním. Hledají se svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.