Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

PŘEHLED: Za poslední tři roky došlo k dvěma desítkám nehod, při kterých zahynuly minimálně tři osoby

Tato bilance dopravních nehod nenabízí příliš veselý pohled na poslední tři roky v České republice. U celkem 8 nehod přišly o život 4 osoby, u 10 nehod pak zaplatili životem tři lidé.

Výběr nejhorších silničních nehod v ČR za poslední tři roky, při nichž zemřeli nejméně tři lidé (nehoda osobního a nákladního vozu u Mníšku na Liberecku si včera vyžádala tři oběti). V případě Libereckého kraje se jednalo o dvě tragické nehody.

Čtyři oběti si během posledních třech let vybraly tyto nehody:

2. července 2017 - Čtyři lidé zemřeli při čelním střetu dvou osobních vozů u Vnorov na Hodonínsku. Jedna žena byla těžce zraněna.
16. července 2018 - Při střetu osobního a nákladního auta u Bohuňovic na Olomoucku zemřeli tři lidé, z toho jedno dítě. Další dítě podlehlo zraněním později v nemocnici.
18. srpna 2018 - Čtyři lidé zemřeli při nehodě mezi Vodňany a Protivínem, když čtyřiatřicetiletý řidič dodávky přejel do protisměru a čelně se srazil s osobním autem, ve kterém cestovali čtyři lidé.
8. listopadu 2018 - U Drhovle na Písecku přejel nákladní vůz při odbočování do protisměru. Narazilo do něj projíždějící auto. V něm cestovali čtyři lidé a všichni zemřeli.
11. listopadu 2018 - Čtyři lidé zemřeli a dva byli zraněni při nehodě na silnici číslo 11 v Třinci-Neborech na Frýdecko-Místecku. Srazil se tam kamion s dodávkou.
14. července 2019 - Při srážce osobního auta s vlakem na přejezdu se světelnou signalizací v Černožicích na Hradecku zemřeli čtyři lidé.
19. srpna 2019 - Při čelní srážce dvou osobních aut u Starého Jičína na Novojičínsku zemřel jeden řidič a tři spolujezdci z obou vozidel.
26. srpna 2019 - Při čelním střetu osobního auta s kamionem zemřeli na silnici I/55 u Sudoměřic na Hodonínsku čtyři lidé z auta.

Třemi životy pak zaplatili lidé při těchto nehodách:

20. ledna 2017 - Při střetu osobního auta a vlaku na železničním přejezdu ve Vejprnicích na Plzeňsku zemřeli tři lidé.
12. ledna 2018 - Tři lidé - řidička osobního vozu, jeden cestující a řidič autobusu - zemřeli při nehodě u Horoměřic u Prahy. Autobus po srážce s autem naboural čelně do stromu.
16. července 2018 - Při střetu osobního a nákladního auta na Olomoucku zemřeli tři lidé.
21. července 2018 - Nehoda dvou osobních aut v Třeboni si vyžádala životy tří lidí a šest zraněných.
8. srpna 2018 - Při střetu kamionu s dodávkou u Doks na Českolipsku na místě zemřeli dva lidé z dodávky. Dalšího pasažéra se záchranáři snažili marně resuscitovat.
15. prosince 2018 - Tři mladí lidé zemřeli po dopravní nehodě na silnici první třídy I/22 z Domažlic do Klatov.
20. června 2019 - Srážku osobních vozů u Neplachovic na Opavsku nepřežili tři lidé. Dva zemřeli přímo na místě, další svým zraněním podlehl při oživování.
11. července 2019 - Tři lidé zemřeli při nehodě čtyř aut u Dubu nad Moravou na Olomoucku. Dalších pět lidí bylo zraněno.
2. srpna 2019 - U Drobovic na Kutnohorsku se srazilo nákladní a dvě osobní auta. Tři lidé při tom zemřeli.
25. října 2019 - Tragická nehoda osobního a nákladního vozu u Mníšku na Liberecku si vyžádala tři životy, včetně dvou dětí.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehody, doprava, úmrtí, smrt, přehled, Liberecko, havárie, automobil, Česko, silnice, Liberecký kraj, Olomoucký kraj, Mníšek nad Hnilcom, okres Hodonín, Vnorovy, Bohuňovice

PŘEHLED: Za poslední tři roky došlo k dvěma desítkám nehod, při kterých zahynuly minimálně tři osoby  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.