Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zdrogovaný muž běhal po domě, zvonil na zvonky a nadával všem do fetek

Návykové látky dokážou změnit člověka k nepoznání. Stejně tak muže, který se snažil pod vlivem látky dostat do bytu k ženě, která pečuje o společného potomka.

Jelikož asi tušil, že by ho žena do bytu nechtěla vpustit, vydával se za hlídku Policie České republiky. „Jelikož si žena myslela, že se jedná o policistu, otevřela a její bývalý partner proběhl celým bytem, kdy nadával všem do 'fetek' a poté zase vyběhl ven,“ informovala mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Na místo byli přivoláni českolipští strážníci, kteří u vchodových dveří našli onoho muže. Jak napovídal jeho vzhled i chování, byl evidentně pod vlivem návykové látky. I za přítomnosti hlídky neustále pobíhal, zvonil na zvonky, dožadoval se svého syna a stále vykřikoval, že všichni jsou fetky. „Jelikož se chtěl muž se strážníkem prát, musela hlídka použít donucovací prostředky,“ komentovala mluvčí.

V tu chvíli přestal muž útočit a místo toho se dal na útěk. Událost ohlásila hlídka také na OSPOD, jelikož v incidentu figurovalo dítě. Na místo se strážníci ještě jednou vrátili, aby zkontrolovali, zda se muž nevrátil, ale už se u domu své bývalé partnerky neukázal.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP LBC

Štítky Českolipsko, policie, drogy, Policie České republiky, Orgán sociálně-právní ochrany dětí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný muž běhal po domě, zvonil na zvonky a nadával všem do fetek  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.