Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zapíjení syna se po ránu zvrhlo. Muž zanechal na poště výkaly i s kalhotami, pak běhal po náměstí nahý

Tak tahle oslava narození dítěte skončila dost neslavně. Bylo už po osmé hodině ráno, když městští policisté v České Lípě měli s oslavující skupinkou práci. A byla to hodně nechutná práce.

První stížnost přišla krátce po osmé s tím, že po náměstí v České Lípě běhá nahý muž. „Strážníkům ani obsluze kamerového systému nedalo moc práce dohledat veselou skupinku, v níž už byli tři muži. Zastavili je, ale všichni měli kalhoty na svém místě, byli jen veselí a strážníkům vyprávěli, že jeden z nich oslavuje narození syna,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Jenže tím to neskončilo. O půl hodiny se na strážníky volalo znovu, tentokrát kvůli výkalům a kalhotám s boxerkami, které se našly v chodbě České pošty. „Zaměstnankyně pošty viděla muže, jak běží přes náměstí do obchodu s oblečením vedle Moravanky. Byl bez kalhot a kolem boků měl uvázanou bundu jako bederní roušku. Byl to tentýž, se kterým po několika minutách mluvila hlídka strážníků, to už ale byl oblečený,“ dodala mluvčí.

Strážníci vyslechli také obsluhu v obchodě s oblečením. Muž tam prý přiběhl jen s improvizovanou bederní rouškou a povídal, že si potřebuje umýt ruce a koupit kalhoty. Jak o kalhoty přišel, se ženě nesvěřil. „Vzhledem k tomu, že po sobě na poště zanechal nechutný dáreček, aniž by se snažil ho uklidit, bude se zpovídat z přestupku, jehož se dopustil tím, že znečistil veřejně přístupný objekt a zanedbal po sobě povinnost úklidu,“ uzavřela Vlastníková s tím, že mamince a synkovi přeje hodně štěstí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky Městská policie, Česká Lípa, policie, Česká pošta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapíjení syna se po ránu zvrhlo. Muž zanechal na poště výkaly i s kalhotami, pak běhal po náměstí nahý  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.