Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Kradl na vrátnici firmy. Policisté hledají muže z fotografie

Rychnovští policisté žádají o pomoc při ustanovení totožnosti pravděpodobně důležitého svědka. Zachytila ho kamera na vrátnici jedné z firem u Rychnova u Jablonce, kde v tu dobu došlo ke krádeži.

Celá událost se stala mezi 23. a 27. prosincem. „Neznámý pachatel vešel do neuzamčené budovy vrátnice jedné firmy v Rychnově u Jablonce nad Nisou, kde dosud nezjištěným předmětem rozbil skleněnou výplň okna vedoucího do prostoru uzamčené místnosti pro vrátného. Z této místnosti následně odcizil poměrně staré hodiny a rádio, čímž se dopustil trestného činu krádež,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté nyní případ řeší a hledají muže, kterého zachytila kamera přímo na vrátnici. „Pokud někdo z občanů má jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti muže zachyceného na fotografiích, ať je sdělí policistům osobně na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158, případně přímo rychnovským policistům na tel. čísle 735 788 628,“ dodala mluvčí.

Policisté by přivítali, kdyby se jim muž zachycený na fotografiích přihlásil sám. „Mohl by totiž pro ně mít důležité informace, které by mohly přispět k objasnění celého případu,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Pátrání, policie, krádež, vrátnice, rychnov u jablonce, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Kradl na vrátnici firmy. Policisté hledají muže z fotografie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.