Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Tragická nehoda u Hrádku, při střetu auta s náklaďákem zemřel člověk, pro dalšího letěl vrtulník

, aktualizováno 6. února 2020, 14:05

Dnes ráno kolem sedmé hodiny došlo na silnici první třídy č. 35 mezi Hrádkem a Bílým Kostelem k vážné dopravní nehodě. Při nehodě zemřel řidič osobního auta, řidiče kamionu transportoval do nemocnice vrtulník.

U odbočky na Václavice se srazil nákladní automobil s osobním. Nehoda si bohužel vyžádala i smrtelné zranění. „Jedna osoba bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ uvedl mluvčí ZZS LK Michael Georgiev. Lékař už tak mohl konstatovat pouze smrt.

Tragická nehoda u Hrádku

Čtvrtek, 6. února 2020, 11:03

Tragická nehoda u Hrádku
Tragická nehoda u Hrádku

Řidič kamionu byl z místa transportována vrtulníkem. „Druhý pacient utrpěl středně těžká zranění, ale byl při vědomí a se záchranáři komunikoval. Z místa byl transportován na traumacentrum,“ dodal mluvčí.

K nehodě došlo potom, co řidič renaultu, jedoucí ve směru od Bílého Kostela na Hrádek nad Nisou, zatím z nezjištěných důvodů plynule vyjel do protisměru. „Příčinu a okolnosti této tragické nehody nyní zjišťují policisté služby kriminální policie a vyšetřování ve spolupráci s kolegy z dopravního inspektorátu. Na místo nehody jsme také povolali soudního znalce z oboru dopravy," řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

„Vlivem dopravní nehody došlo k úniku provozních kapalin, hasiči proto na místě provedli protipožární opatření," doplnila mluvčí hasičů Lucie Hložková.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, úmsrtí, Hrádek nad Nisou, Liberecko, silnice, kostel, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Renault, Václavice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamil Rybář

Skoda kazde nehody ktere slo predejit. Skoda ze LBC KRAJ zde nepostavil 4 pruhy (2 oddelene smery)

Čtvrtek, 6. února 2020, 21:40Odpovědět

Jarek Židův

tady jeden záznam ve třicáté vteřině se vracíí do pruhu https://www.youtube.com/watch?v=6GauJC_Tr-E

Čtvrtek, 6. února 2020, 15:06Odpovědět

Jarek Židův

Chcete důvod proč vjel do protisměru?Projeďte se tam párkrát a zrovna v tý zatáčce kde se to stalo hlavně poláci předjíždějí v protisměru a na plný čáře zažil sem to tam x-krát že se tak tak vrátili do prhu těsně před kamion a kolikrát sem říkal že se tam něco takovýho stane....Nikdo neposlouchal nido neudělal opatření tak to tady máte

Čtvrtek, 6. února 2020, 14:58Odpovědět

FOTO: Tragická nehoda u Hrádku, při střetu auta s náklaďákem zemřel člověk, pro dalšího letěl vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.