Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Napadení v Rumunské ulici. Policisté hledají svědka z fotografie

Liberečtí policisté pátrají po pachateli napadení staršího muže, ke kterému došlo už 9. dubna v Rumunské ulici v Liberci před kavárnou Majada. Policie nyní zveřejnila fotografie muže, který by jim mohl napadení pomoci osvětlit.

K napadení došlo krátce před půl devátou ráno, kdy neznámý pachatel napadl jednašedesátiletého muže. „V této souvislosti pátráme nejen po možných svědcích samotného fyzického napadení, ale také po muži, kterého zaznamenala jedna z průmyslových kamer. Právě tento důležitý svědek, jehož fotografie můžete shlédnout po textem, by svým svědectvím mohl vnést do vyšetřovaného případu důležité informace, které by mohly výrazným způsobem dopomoci k jeho objasnění,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie tak hledá svědky celé události, ale i samotného muže, aby se přihlásili prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo navštívili služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum či kterékoli obvodní oddělení Policie ČR.

„V uvedeném případu policejní komisař zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví, kdy pachateli v případě vypátrání a následného odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, napadení, rumunská, Liberec, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napadení v Rumunské ulici. Policisté hledají svědka z fotografie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.