Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Žena se vloupala do rodinného domu v Šimonovicích. Před policisty se schovávala za gaučem

Nepříjemný zážitek si prožili majitelé rodinného domu ve Vrbové ulici v libereckých Šimonovicích. Zlodějka se jim vloupala nejprve do dílny a poté i do domu, kde ji nakonec zadržela policie.

Majitelé domu nejprve ženu zahlédli na zahradě a poté zjistili, že se jim vloupala do dílny. „Policisté vše zadokumentovali a začali v okolí po ženě pátrat,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jenže žena se mezitím vrátila a tentokrát vlezla přímo do domu. „Tentokrát ji majitelka domu přistihla v obývacím pokoji, kde byly pootvírané šuplíky a přeházené věci. Na místo se okamžitě vrátili přivolaní policisté, kteří našli ženu schovanou za gaučem,“ dodala mluvčí.

Žena si stačila připravit láhve alkoholu, fotoaparát, ale i vonnou svíčku, věci už si ale neodnesla. Při zatýkání navíc policistům vulgárně nadávala a při umísťování do cely napadla policistku i fyzicky. 

Policejní komisařka sdělila 31leté ženě obvinění ze spáchání přečinu „porušování domovní svobody", dále zločinu „krádeže" ve stádiu pokusu a přečinu „násilí proti úřední osobě" a zároveň podala návrh na vzetí ženy do vazby. „Soudce však tento návrh neakceptoval a žena byla propuštěna na svobodu. Trestní stíhání nyní probíhá na svobodě,“ doplnila Šrýtrová.

I proto, že je stále nouzový stav, ženě nyní hrozí až osm let vězení.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, vloupání, šimonovice, dům, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Komňa

Je smutné, že to má buď tisková mluvčí popletené, nebo redaktor špatně poslouchal, ale jde o ulici Vrbovu v Liberci nikoliv v Šimonovicích.

Sobota, 25. dubna 2020, 11:45Odpovědět

Žena se vloupala do rodinného domu v Šimonovicích. Před policisty se schovávala za gaučem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.