Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

VIDEO: Prodejnu v Novém Městě přepadla lupička s respirátorem. Nepokoušejte se ji zadržet, varuje policie

Policisté pátrají po ženě, která v úterý večer s pistolí v ruce přepadla prodejnu ve Frýdlantské ulici v Novém Městě pod Smrkem a odnesla si hotovost a stravenky. Ženu maskovanou respirátorem natočila bezpečnostní kamera.

„Pachatelka loupeže nejprve pistoli namířila na prodavačku, která se věnovala úklidu a kolem ní prošla k pokladně. Před pokladní ještě demonstrativně natáhla pistoli a pak si s namířenou zbraní řekla o hotovost a stravenky.  Žena jí vše v obavě o život svůj i své kolegyně vydala,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Žena si pak lup odnesla v černém batohu. „Při loupeži naštěstí nikomu neublížila, a to i díky tomu, že jí zaměstnankyně prodejny nekladly žádný odpor,“ dodala mluvčí.

Policie nyní po ženě pátrá a obrací se i na veřejnost, zda ji někdo nepozná. „Pokud poznáváte ženu na videozáznamu a přiložených fotografiích, kontaktujte prosím okamžitě naši bezplatnou linku 158 nebo kteroukoliv služebnu Policie České republiky. Ženu se nepokoušejte zadržet, protože u sebe může stále mít střelnou zbraň,“ dodala mluvčí.

Popis hledané ženy

Jedná se pravděpodobně o mladší ženu, vysokou přibližně 160 cm, střední postavy se silnějšími boky a výraznějším pozadím. Má světlejší vlasy délky mikáda, které si v době loupeže stáhla pod tmavou kšiltovku. Na obličeji měla nasazený respirátor.  Oblečená byla do tmavé mikiny s kapucí, a tu si přetáhla přes kšiltovou čepici. Dále měla na sobě tmavé kapsáčové kalhoty a na nohou tmavé boty. Mikina i kalhoty na ní trochu plandaly a byly zjevně o několik konfekčních velikostí větší, než její postava vyžaduje. Specifická je její chůze. Při ní se poměrně výrazně kolíbá ze strany na stranu a připomíná takzvanou kachní chůzi.  Mluví čistou češtinou bez cizího akcentu.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nové město, přepadení, pátrání, respirátor, Nové Město pod Smrkem, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Pokorny

Ať mi nikdo neříká, že ta uklízející nezná lupičů. Vždyť ji při odchodu ještě pozdravila

Neděle, 19. dubna 2020, 07:53Odpovědět

Miroslav Pokorny

Ať mi nikdo neříká, že ta uklízející nezná lupičů. Vždyť ji při odchodu ještě pozdravila

Neděle, 19. dubna 2020, 07:52Odpovědět

Petra Holmanová

Tak to mi ale sakra přehnaně připomíná slečnu z Liberce, ale jedno nechápu jak můžete vědět délku vlasů mikádo, když má kšiltovku s kapucí :-D to sami nechápu jak může ta uklízečka kuličce tak lehce sáhnout na ruku úplně jak kdyby se znali a ta uklízečka si jen povzdechla ach to si ty sem se vylekala pak se ohlidne jak kdyby jí kryla záda, si všimnete. A jinak měla bych typ na slečnu z Liberce úplně jeji chůze a celá postava, odpovídají i světlé vlasy jen ne mikádo ale jen krátký sestřih. Bejva často na Sabotů za kauflandem v ulici Milady Horákové

Sobota, 18. dubna 2020, 01:29Odpovědět

Aduš Chmelíkuš

spíš nechápu že ta druhá kolegyne se zastaví a kouká na to a pak dál vytíra museli byt domluvené nebo, pani z mopem je opravdu mimo

Pátek, 17. dubna 2020, 23:47Odpovědět

Martin Vacek

Dobrý den jak ji chcete poznat když je super maskovaná?

Pátek, 17. dubna 2020, 16:00Odpovědět

VIDEO: Prodejnu v Novém Městě přepadla lupička s respirátorem. Nepokoušejte se ji zadržet, varuje policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.