Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Už potřetí se vloupal do obchodu na Malé Skále. Policisté ho našli ještě uvnitř

V noci na Velikonoční pondělí se devětatřicetiletý muž rozhodl vloupat do obchodu na Malé Skále. Šel po cigaretách nebo alkoholu, jenže policie ho chytila přímo v obchodu. Za vloupání mu hrozí až osm let vězení.

K vloupání došlo krátce po půlnoci. „Kladivem rozbil skleněnou výplň vchodových dveří do prodejny potravin, kde si do svého batohu připravil k odcizení padesát krabiček cigaret, láhev alkoholu a krabičku prezervativů – vše v celkové hodnotě bezmála pět tisíc korun. Policisté ho zadrželi v jedné z místností v objektu uvedeného obchodu a umístili do policejní cely,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Stejný muž se přitom do obchodu vloupal už v prosinci roku 2018, a to hned dvakrát. Tehdy také jen prodejnu poškodil, ale nic neodnesl. To se mu povedlo až o Vánocích, kdy vzal nějaké cigarety a alkohol.

Nyní mu tak hrozí až osm let vězení. „Na rozsudek si ovšem již počká ve vazební věznici v Liberci, kam byl včera převezen policejní hlídkou na základě rozhodnutí Okresního soudu v Jablonci nad Nisou o uvalení vazby,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, vloupání, Malá Skála, obchod, cigareta, alkohol, Velikonoční pondělí, Vánoce, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už potřetí se vloupal do obchodu na Malé Skále. Policisté ho našli ještě uvnitř  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.