Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na ženu se dobýval bývalý přítel. Policisté mu naměřili přes tři promile

Když se spojí partnerské neshody s alkoholem, může dojít k velmi vyhrocené situaci. Své o tom ví mladá žena z Českolipska.

K té se snažil dostat bývalý přítel. Žena ho ale odmítala do bytu pustit. „Žena se na nás obrátila prostřednictvím linky 156,“ uvedla mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Strážníci, kteří přijeli na místo, našli padesátníka, který hádku s expartnerkou potvrdil. „Žena se na místo údajně přistěhovala nedávno s tím, že přítel tam trvalé bydliště nemá,“ informovala Vlastníková.

Oznamovatelka zároveň uvedla jasné důvody, proč o dvacet let staršího expartnera v bytě nechce. Muž byl totiž opilý, vulgární a dokonce došlo i na výhružky. Podle ženy se ho navíc bály i děti. Právě vyhrocenost celého incidentu vedla k tomu, že žena prostě a jednoduše sbalila muži věci a postavila je před byt. „Strážníci na místě dohlédli na to, aby si muž bez dalších vulgarit věci vzal,“ řekla mluvčí.

Zdálo se, že je po všem. Jenže muž se k bytu po pár minutách vrátil a zase spustil. Nezastavila ho ani pokuta od strážníků. Hlídka ho tak nakonec zatkla a předala kolegům policistům. „Ti u muže provedli dechovou zkoušku s výsledkem 3,17 promile,“ dodala Vlastníková. Ani u policistů se ale muž dlouho neohřál. Nakonec skončil na záchytce.

Ohodnoť článek

Foto MP ČL

Štítky strážníci, Českolipsko, alkohol, hádka, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na ženu se dobýval bývalý přítel. Policisté mu naměřili přes tři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.