Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Při srážce auta s autobusem se zranily dvě ženy. Řidič osobáku nedal přednost

Policisté šetří nehodu, ke které došlo v pondělí dopoledne v České Lípě. Na křižovatce ulic Antonína Sovy a Zahradní se srazil autobus MHD s osobním autem. Při tom se zranily dvě cestující z autobusu.

Podle policie bylo příčinou nehody nedání předností v jízdě od osobního auta. Jeho řidič jel ze Zahradní ulice a při vjíždění na hlavní silnici nedal přednost jedoucímu autobusu MHD. Autobus jel po ulici Antonína Sovy ve směru k ulici Děčínská. 

„Jeho řidič na tuto situaci zareagoval prudkým bržděním, kdy však střetu již nezabránil a došlo při tom k pádu dvou cestujících v autobuse na podlahu a jejich následnému zranění. Dvě ženy seniorského věku převezlo vozidlo Zdravotnické záchranné služby s blíže nespecifikovanými zraněními na ošetření do nemocnice,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Oba řidiči pak museli dýchat, výsledek zkoušky na alkohol by u obou negativní. Škody je asi 50 tisíc. „Nehodou se i nadále zabývají českolipští dopravní policisté,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, nehoda, Česká Lípa, autobus, Antonín Sova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce auta s autobusem se zranily dvě ženy. Řidič osobáku nedal přednost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.