Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Konflikt mezi řidiči, jeden autem srazil druhého a ujel. Policie hledá svědky

Liberečtí policisté šetří konflikt mezi dvěma řidiči, ke kterému došlo v sobotu v poledne na výpadovce mezi Libercem a Jabloncem. Jeden z řidičů srazil autem druhého a poté ujel, policisté po něm pátrají a obrací se i na veřejnost, zda celý incident někdo neviděl.

Celá věc se odehrála na křižovatce ulic Tanvaldská a Pivovarská ve směru na Vratislavice. „Řidič osobního automobilu tovární značky Hyundai i30, hnědé barvy, předjel osobní vozidlo Peugeot bílé barvy a zastavil v pravém jízdním pruhu zmíněné komunikace,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Řidič z vozu poté podle něj vystoupil do komunikace ve chvíli, kdy se rozjelo druhé z vozidel. Takřka okamžitě tak došlo ke střetu přední části vozu Peugeot, bílé barvy s řidičem vpředu stojícího hnědého Hyundaie. „Po střetu řidič spadl nejprve na kapotu a následně pak na vozovku. Řidič vozidla Peugeot však po střetu nesetrval na místě dopravní nehody a neučinil tak opatření, která mu v této souvislosti ukládá zákon o silničním provozu,“ dodal mluvčí.

Sražený muž utrpěl lehčí zranění, se kterým ho sanitka převezla do nemocnice.

Policisté po řidiči, který ujel, pátrají a obrací se i na veřejnost. Přihlásit se mohou na tísňové lince 158 nebo na dopravním inspektoriátu v Liberci. „Právě jejich svědectví může výrazným způsobem dopomoci k objasnění příčin a okolností vzniku nehodového děje,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, nehoda, vratislavice, Liberec, Peugeot, Jablonec, Hyundai, Hyundai i30, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Nový

nechápu proč se v tom dál vrtat když se vlastně nic nestalo. ať honěj radši různý šmejdy a podvodníky

Pátek, 19. června 2020, 18:51Odpovědět

Jan Mayer

ten kdo řídí Hjúndaje -prý velká kunda je !!

Středa, 10. června 2020, 10:30Odpovědět

Konflikt mezi řidiči, jeden autem srazil druhého a ujel. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.