Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Řidič tmavého auta s vozíkem srazil ženu a ujel. Pátrají po něm policisté

K dopravní nehodě došlo v sobotu odpoledne ve Stráži nad Nisou. Tmavé auto s přívěsným vozíkem v Hejnické ulici srazilo cyklistku. Jenže řidič nezastavil a zraněné ženě nepomohl. A tak po něm pátrají policisté.

Podle policie šlo nejspíše o SUV, nebo dodávku. „Řidič tmavého vozu při objížděcím manévru zřejmě neodhadl boční odstup od jedoucí cyklistky. Došlo ke střetu taženého přívěsného vozíku s jízdním kolem a následným odmrštěním cyklistky na vozovku,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Žena se při nehodě zranila a byla převezena do nemocnice. Řidič tmavého vozidla s přívěsným vozíkem však nesetrval na místě dopravní nehody a neučinil tak veškerá opatření, která mu ukládá zákon o silničním provozu.

Případem se nyní zabývají policisté Dopravního inspektorátu v Liberci a žádají další řidiče, jejichž palubní kamery mohly celou událost zaznamenat, aby se policistům ozvali. „Se žádostí o spolupráci se obracíme zároveň také na veřejnost. Má-li kdokoli informace k této dopravní nehodě, ozvěte se nám prostřednictvím linky 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu v Liberci. Veškeré informace k případu mohou výraznou měrou přispět k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, pátrání, Stráž nad Nisou, vozík, cyklista, dopravní nehoda, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič tmavého auta s vozíkem srazil ženu a ujel. Pátrají po něm policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.