Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Rozzuřený partner vyhazoval při hádce z okna věci, které padaly na auta

Asi žádný vztah není úplně idylický a občas dojde v každé domácnosti k rozmíšce. Některé hádky ale přerostou do těch rozměrů, že už se netýkají jen samotných partnerů.

Právě k takovému konfliktu vyjížděli českolipští strážníci.Partnerské hádky se málokdy udrží ve stěnách bytů a často jsou jejich nechtěnými svědky i sousedé, což v panelových domech zažil každý, kdo tam bydlel,“ uvedla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Jenže i trpělivost sousedů má své meze a ty byly překročeny ve chvíli, kdy muž začal z okna vyhazovat předměty a ty končily na zaparkovaná auta. Přivolaná hlídka před domem našla ženu, která začala celý incident vysvětlovat. „Partner ženu nejdříve vyhodil z bytu a pak jí chtěl ještě dát osobní věci,“ komentovala Vlastníková.

Zvolil ale netradiční způsob předání. Věci začal vyhazovat ze čtvrtého patra. Strážníci se sice pokusili s mužem promluvit, ten ale ani po několika výzvách dveře neotevřel. Přestupek tak dořeší správní orgán.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky hádka, partneři, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozzuřený partner vyhazoval při hádce z okna věci, které padaly na auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.