Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Tři zranění v Jablonecké. Řidič na mokré silnici nezvládl auto a havaroval

K dopravní nehodě došlo v noci na neděli v Jablonecké ulici v Liberci. Řidič tam na mokré vozovce v zatáčce dostal smyk a naboural do zaparkovaného auta. Při nárazu se zranili tři lidé.

Auto jelo ve směru od Vratislavic. „Při projíždění pravotočivou zatáčkou pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost mokré vozovce a s vozidlem dostal smyk. Vozidlo přejelo následně do protisměru, kde narazilo u jednoho z domů do zaparkovaného vozidla Subaru Legacy,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Podle ní v autě jelo pět lidí, tři lidé včetně řidiče se zranili a sanitka je převezla k ošetření do liberecké nemocnice.

Test na alkohol byl negativní a škoda je odhadnuta na asi 110 tisíc korun. „Okolnostmi nehody se i nadále zabývají liberečtí dopravní policisté,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Pešek

Štítky policie, nehoda, jablonecká, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, Subaru Legacy, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři zranění v Jablonecké. Řidič na mokré silnici nezvládl auto a havaroval  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.