Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Naboural dvě auta a ujel. Policisté ho našli doma, řidič nadýchal přes tři promile

Až tři roky vězení hrozí muži ze Smržovky, který minulý týden pod vlivem alkoholu naboural dvě auta a ujel. Jenže policisté ho rychle vypátrali, muž jim přiznal vypitá piva a vodku.

K celému incidentu došlo v Husově ulici ve směru na Jablonec. „Na rovném úseku neodhadl boční odstup od zaparkovaných vozidel. Následně zpětným zrcátkem u svého vozu narazil do zpětných zrcátek obou uvedených vozidel. Z místa události ovšem odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Jenže policisté ho během půlhodiny vypátrali. „Provedenou dechovou zkouškou u něj policisté v té době naměřili v dechu hodnotu alkoholu 3,02 promile. Řidič s naměřenou hodnotou souhlasil a k požití alkoholu před jízdou se přiznal. Policistům uvedl, že vypil několik piv a nějaké množství vodky,“ dodala mluvčí.

Muž tak na místě přišel o řidičák. Pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky mu teď hrozí tři roky vězení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Smržovka, alkohol, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naboural dvě auta a ujel. Policisté ho našli doma, řidič nadýchal přes tři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.