Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Německá policie pátrá pro Christiane z Jonsdorfu. O pomoc se obrací i na českou veřejnost

Už od 7. června se pohřešuje dvaatřicetiletá Christiane H. z Jonsdorfu nedaleko Žitavy. Německá policie dosud nebyla v pátrání po ní úspěšná, a tak se obrací i na českou veřejnost. Její auto policie našla u českých hranic, žena trpí psychickými probémy.

„Němečtí policisté předpokládají, že by se žena mohla pohybovat i na území České republiky. Její vozidlo bylo nalezeno 11. června u obce Herrenwalde, nedaleko české obce Dolní Podluží,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Případní svědci se mohou obracet na českou i německou policii. „Jakékoli informace o jejím současném výskytu předávejte policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na kterékoli služebně obvodních oddělení Policie České republiky. Informace můžete předat také německým policistům prostřednictvím telefonního spojení na linkách +49/ (0)3583620 Zittau nebo +49/ (0)35867669250 Seifhennersdorf,“ dodal mluvčí.

Popis pohřešované

32letá žena je vysoká 160 cm, má modré oči, rovné dlouhé tmavé blond vlasy, má velmi štíhlou až hubenou postavu. V době odchodu z místa bydliště měla na sobě tmavě modré rifle, tmavou mikinu, světle modrou bundu, tzv. parku a šedohnědé semišové boty. Žena nosí dioptrické brýle s červenými obroučkami. Pohřešovaná žena trpí akutními psychickými problémy.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, německo, Jonsdorf, Žitava, Česko, Policie České republiky, Dolní Podluží, Seifhennersdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Německá policie pátrá pro Christiane z Jonsdorfu. O pomoc se obrací i na českou veřejnost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.