Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Tragická nehoda u Cvikova. Při čelním střetu dvou aut zemřela žena

, aktualizováno 8. srpna 2020, 20:34

Na Českolipsku při čelním střetu dvou aut v sobotu odpoledne zemřela spolujezdkyně. Středně těžké zranění utrpěli řidič a řidička obou osobních aut. ČTK to řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Nehoda se stala na silnici 13 u Kunratic u Cvikova na Českolipsku, silnice první třídy byla neprůjezdná skoro pět hodin. Provoz se podařilo zcela obnovit kolem 20:00, dodala mluvčí.

Podle prvních informací se čelně střetla kolem 15:20 dvě vozidla. „Nehoda se stala v mírné levotočivé zatáčce v mírném klesání. Okolnosti a příčina se stále šetří," uvedla Šrýtrová.

Spolujezdkyně na místě zemřela. „Po několika desítkách minut resuscitace lékař na místě konstatoval smrt," uvedl mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Další dva lidé utrpěli podle něj středně těžké zranění. „Jeden byl letecky transportován na traumacentrum do Liberce a druhý po zemi také na traumacentrum do Liberce," dodal Georgiev.

Autoři | Foto HZSLK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Českolipsko, okres Česká Lípa, Cvikov, Kunratice u Cvikova, Liberec, silnice, Jablonné v Podještědí, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Cvikova. Při čelním střetu dvou aut zemřela žena  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.