Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj se lekl křičící ženy. Exkrementy znečistil několik místností, zamkl se na záchodě

Policisté řeší případ zloděje, který minulý týden při vloupání do rodinného domu v Liberci. Když ho totiž načapala jedna z majitelek, v úprku neudržel stolici a znečistil několik místností. Nakonec sice našel záchod, kde se zamkl, to už ale podle policistů bylo celkem pozdě. Právě na toaletě ho pak našla i policejní hlídka.

Zloděj nejprve přelezl plot a poté se dveřmi vloupal do domu. „Během svého nezvaného pobytu v cizím domě prohledal veškeré možné prostory, v nichž se mohly nacházet potraviny. Po neúspěších přišlo na řadu hledání peněz,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Potom ale podle něj věci nabraly nečekaný spád. Doma totiž byla jedna z obyvatelek, která si myslela, že se ostatní spolubydlící vrací z nákupu. Když načapala zloděje přebíhajícího z místnosti do místnosti, začala křičet. To už ale bylo pozdě. Cizinec nakonec objevil záchod, kde se zamkl. „Žena okamžitě zavolala na pomoc sousedy a oznámila případ na policii. Během velmi krátké chvíle dorazila na místo policejní hlídka, která 34letého muže zadržela v místnosti poskytující mu okamžitou úlevu,“ dodal Robovský.

Svou eskapádou způsobil lapka majitelům domu škodu přesahující deset tisíc korun. Věci z několika pokojů, zasažené mužovou nemilou příhodou, skončily v popelnici. „Policejní vyšetřovatel sdělil cizinci podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a krádež, za což mu v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, zloděj, Liberec, toaleta, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se lekl křičící ženy. Exkrementy znečistil několik místností, zamkl se na záchodě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.