Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič u Magny srazil chodkyni a ujel. Hledá ho policie

Policisté pátrají po řidiči, který 23. srpna v Kubelíkově ulici nedaleko závodu Magna srazil chodkyni. Jenže místo toho, aby zastavil a zraněné pomohl, ujel. Proto ho hledá policie, která se obrací i na případné svědky nehody.

K nehodě došlo krátce po deváté večer. „Dosud neznámý řidič s neustanoveným vozidlem jel ve směru od ulice Ještědská k ulici České Mládeže, kde vyjížděl z parkoviště před čerpací stanicí ASB Bartoš a z nezjištěných příčin porazil mimo přechod přecházející chodkyni, která přecházela vozovku od čerpací stanice k firmě Magna. Po tomto střetu 42letá chodkyně upadla na vozovku. Neznámý řidič z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Ženu poté sanitka převezla do nemocnice. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti,“ dodala mluvčí.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají o pomoc veřejnost. „Pokud má někdo jakékoliv informace směřující k ustanovení uvedeného vozidla a ke zjištění totožnosti jeho řidiče, který s místa dopravní nehody ujel, aby je sdělili policistům na bezplatné lince 158,“ uzavřela Sochorová.

Ohodnoť článek

Foto Dominik Svoboda

Štítky Řidič u Magny srazil chodkyni a ujel. Hledá ho policie, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u Magny srazil chodkyni a ujel. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.