Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Žandova došlo k tragické nehodě. Řidič přes zamlžené sklo neviděl muže ležícího na silnici

Krátce před čtvrtou hodinou ráno došlo nedaleko Žandova na Českolipsku k tragické nehodě. Řidič VW Golf tam přejel muže ležícího na silnici. Silnice pak byla zavřená až do půl sedmé.

Řidič jel od Žandova ve směru na Nový Oldřichov. „Z důvodu zamlžení čelního skla včas nevšiml ležícího muže na komunikaci. Došlo ke střetu s touto osobou,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Přivolaní záchranáři poskytli zraněnému muži okamžitou první pomoc, avšak resuscitace byla neúspěšná. „Na místo přivolaný lékař nevyloučil, že muž zemřel ještě před střetem s tímto vozidlem. V dané věci byla nařízena soudní pitva, která by měla blíže určit příčinu úmrtí a okolnosti této nehody,“ dodala mluvčí.

Silnice pak byla zcela uzavřená až do 6:40. „Nehodou se nyní dále zabývají českolipští kriminalisté,“ uzavřela Šrýtrová.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, Žandov, policie, Volkswagen Golf, okres Česká Lípa, silnice, Nový Oldřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Kočičák

Jj, kdysi dávno jsem takhle v Desné málem přejel místního asociála-alkoholika. Ustlal si pěkně přímo uprostřed jízdního pruhu. Zastavil jsem, odtáhl ho do příkopu. Když jsem jel zpátky, ležel zase přesně tam, odkud jsem ho před tím odtáhl. A protože jsme v Česku, tak to odsere šofér. Vsadím se že mu hned PČR napálí to jejich oblíbené a všude použitelné "Nepřizpůsobení rychlosti vozidla stavu vozovky a dopravní situaci", a "zabití z nedbalosti".

Neděle, 20. září 2020, 21:20Odpovědět

Josef Mixa

Takže, ze smrti ležícího muže na silnici, bude určitě obviněn řidič auta se zamlženými skly, protože se zaneřáděným oknem neměl jet. Jako přitěžující okolnost mu bude navíc znalci přisouzeno i to, že měl předvídat, že se tam na silnici bude někdo válet! Ale vážně...Ten chlap tam neměl na té silnici co dělat v ležící poloze! Pokud ho něco už nepřejelo dřív!

Neděle, 20. září 2020, 12:11Odpovědět

Kachle Kachlic

blbe misto na odpocinek????????????????

Neděle, 20. září 2020, 11:03Odpovědět

U Žandova došlo k tragické nehodě. Řidič přes zamlžené sklo neviděl muže ležícího na silnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.