Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dívka může být v ohrožení života, naposledy měla být viděna s neznámým mužem. Pátrá po ní policie

Liberečtí kriminalisté pátrají po třináctileté Michaele S. z Liberce. Podle nich může být v ohrožení života, naposledy byla nejspíš viděna ve společnosti neznámého muže. Policisté se obrací i na veřejnost a případné svědky, kteří dívku mohli vidět.

Pohřešování ohlásila matka dívky v úterý v podvečer. Podle ní byla dosud bezproblémová a nic podobného nikdy neudělala. Dívka odešla z domu v sedm hodin ráno, kdy šla do školy. „Naposledy byla viděna po sedmé hodině ranní na autobusové zastávce v Liberci - Pavlovicích, zast. Stadion, kdy měla být ve společnosti neznámého muže,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Od té doby se po ní slehla zem. „V době odchodu z místa bydliště u sebe, měla drobnou finanční hotovost. Je bez mobilního telefonu,“ dodal mluvčí.

Policisté se obrací na veřejnost. „Pokud někdo dívku viděl nebo ví, kde se v současné době nachází, ať kontaktuje linku 158 nebo policisty na kterékoli policejní služebně,“ uzavřel mluvčí.

Popis dívky

Na sobě prošívanou bundu bílé barvy se zapínáním na zip, strečové kalhoty černé barvy s dírami na kolenou, černé plátěné boty s bílými kostičkami, tričko černé nebo khaki barvy, mikinu s kapucí černé barvy. S sebou na měla batoh černé barvy s nápisem VANS s barevnými kostkami na stranách.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Liberec, Pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka může být v ohrožení života, naposledy měla být viděna s neznámým mužem. Pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.