Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Desítky poznatků k nezvěstné dívce. Muže, který s ní byl na zastávce, už policie našla

Dalším dnem pokračuje pátrání po třináctileté Michaele Š. z Liberce. Ta v úterý odešla do školy, večer se ale nevrátila domů. Naposledy byla viděna na zastávce autobusu. Policie dostala od veřejnosti desítky poznatků z celého Česka, dívku se ale najít nepodařilo.

Dívka byla naposledy spatřena na zastávce autobusu v Pavlovicích s neznámým mužem. „Liberečtí kriminalisté ztotožnili muže, se kterým byla dívka spatřena,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský, další informace ale k tomuto svědkovi nesdělil.

Policie pracuje ale s desítkami dalších poznatků. Kriminalisté zjistili, že se dívka měla v dopoledních hodinách nacházet v blízkosti nádraží Českých drah v Liberci. „Proto žádáme také cestující, kteří se v dopoledních hodinách dne 29. září 2020 nacházeli v blízkosti nádraží Českých drah v Liberci nebo v jeho okolí, případně cestovali vlakovými spoji z a do Liberce a mají-li informace k možnému výskytu pohřešované dívky, aby tyto informace předali na linku 158 případně na kterékoli obvodní oddělení Policie České republiky,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Liberec, Česko, České dráhy, Pavlovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Desítky poznatků k nezvěstné dívce. Muže, který s ní byl na zastávce, už policie našla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.