Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vražda mezi bezdomovci. Hádka partnerů o alkohol skončila smrtí ženy

Policisté vyšetřují případ vraždy. K ní došlo v noci na pondělí v turistickém přístřešku v jablonecké čtvrti Mšeno, kde se pohádali partneři o láhev alkoholu. Žena pak nepřežila útok svého partnera. Toho už policisté obvinili z vraždy, za což mu hrozí až osmnáct let vězení.

Vše začalo tím, že dvojice spolu v neděli večer popíjela alkohol, a právě kvůli němu došlo k hádce. „Po hádce ohledně zakoupeného vína obviněný svoji družku úmyslně fyzicky napadl a usmrtil," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová

Muž pak v pondělí odpoledne přišel sám smrt dvaapadesátileté ženy oznámit na policejní služebnu ve Mšeně. „Vzhledem k tomu, že na místě činu nebylo možné určit příčinu smrti, byla k jejímu zjištění nařízena soudní pitva, která byla provedena následující den. Tato pitva prokázala, že na smrti ženy měla účast druhá osoba,“ dodala mluvčí.

Případ si poté převzali krajští kriminalisté. „Ve věci zahájili úkony pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda.  Na základě získaných poznatků byl ještě týž den odpoledne ve Vysokém nad Jizerou zadržen jako podezřelý druh zemřelé ženy a umístěn do policejní cely,“ řekla Sochorová.

Obviněný devětačtyřicetiletý muž je nyní ve vazbě, hrozí mu až 18 let vězení.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, vražda, bezdomovci, alkohol, smrt, Mšeno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda mezi bezdomovci. Hádka partnerů o alkohol skončila smrtí ženy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.