Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tragická nehoda v Mníšku. Střet aut nepřežila dívka

Policisté vyšetřují tragickou nehodu, ke které došlo v sobotu večer v Liberecké ulici v Mníšku. Srazila se tam dvě vozidla. I přes veškerou pomoc záchranářů nehodu nepřežila mladistvá dívka. Silnice číslo 13 přes Mníšek byla dlouhé hodiny uzavřená.

Z policejního vyšetřování vyplývá, že řidič vozidla Škoda Octavia jel ve směru od Liberce na Frýdlant, kdy při projíždění pravotočivé zatáčky dostal zřejmě na mokré vozovce smyk a přejel do protisměru. Zde se následně pravou boční částí vozidla střetl s protijedoucím vozidlem BMW. „Při nehodě utrpěla velmi vážná zranění mladistvá spolujezdkyně na předním sedadle vozidla Škoda Octavia, kterým bohužel i přes veškerou okamžitou pomoc záchranářů na místě podlehla,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Podle ní se zatím blíže nespecifikovaným zraněním byla převezena na ošetření do Krajské nemocnice Liberec i spolujezdkyně z vozidla BMW.

K objasnění příčin nehody byl přizván soudní znalec z oboru dopravy. „Dále se uskuteční soudní pitva, která blíže objasní příčinu úmrtí dívky,“ dodala mluvčí.

Silnice byla po dobu vyšetřování nehody od půl deváté do půl jedné v obou směrech zcela uzavřena. „Šetřením nehody se nyní budou dále zabývat policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování Liberec,“ uzavřela Šrýtrová.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky policie, mníšek, nehoda, hasiči, hzs lk, Mníšek nad Hnilcom, havárie, BMW, Liberec, Škoda Octavia, Krajská nemocnice Liberec, Liberecký kraj, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Tobiška

Já už jsem doma připravil rodinu že jednoho dne nepřijedu s práce domů. Lidi kteří jezdí víc jak stovkou je moc. Naposledy mě předjížděly v obci dvě auta najednou a to jsem měl na tachometru 60.

Úterý, 13. října 2020, 14:34Odpovědět

Tragická nehoda v Mníšku. Střet aut nepřežila dívka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.