Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Mníšku našli tělo muže. Policisté hledají řidiče bílé dodávky

Liberečtí kriminalisté vyšetřují případ nálezu těla třiasedmdesátiletého muže v Mníšku. Tělo leželo nedaleko místních potravin, v ranních hodinách 22. září ho našli kolemjdoucí. Vzhledem k tomu, že bylo tělo nalezeno svědky ve volném terénu, případem se zabývají kriminalisté.

„V rámci prověřování případu kriminalisté i nadále vyhodnocují množství zajištěných stop na místě nálezu poškozené osoby a dalších důkazních prostředků, mezi nimiž jsou mimo jiné i kamerové záznamy v okolí,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský

Právě kamery zaznamenaly průjezd bílé dodávky krátce po 20. hodině v pondělí, dne 21. září, takřka ve stejnou dobu, ve kterou se zde pohyboval i později zemřelý muž. „Svědectví řidiče bílé dodávky může kriminalistům dopomoci v prověřování případu a zjištění dalších důležitých skutečností,“ dodal mluvčí.

Policisté pátrají po řidiči bílé dodávky


Podle policistů mohla dodávka místem jen projíždět dále ve směru k obci Fojtka nebo mohla být zaparkována v Mníšku. Bílá dodávka je částečně prosklená, může se jednat o typ Peugeot Boxer, Fiat Ducato či obdobný typ s již zmíněnou „eurokaroserií“.

„Žádáme řidiče bílé dodávky, který ulicí Oldřichovskou projížděl krátce po 20. hodině v pondělí 21. září, aby se ozval prostřednictvím bezplatné linky 158, případně na tel. čísle 974461328 nebo osobně na kterékoli služebně obvodního oddělení Policie České republiky. V této souvislosti také žádáme o pomoc místní občany, kteří by o pohybu bílé dodávky a jejím majiteli či řidiči mohli mít nějaké informace,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky mníšek, policie, pátrání, Mníšek nad Hnilcom, Policie České republiky, Fojtka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Mníšku našli tělo muže. Policisté hledají řidiče bílé dodávky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.