Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Oklamal pracovnici směnárny v centru Liberce a odnesl si tisíce. Po muži pátrá policie

Policisté hledají muže, který si ze směnárny v centru Liberce v polovině srpna odnesl 6600 korun, když před tím oklamal pracovnici směnárny. Policie nyní zveřejnila fotografii muže a prosí veřejnost o spolupráci.

„Během směny amerických dolarů využil nepozornosti pracovnice na přepážce, která mu omylem vydala vyšší částku, než jakou muž žádal a za kterou zaplatil. Přisvojil si tak v přepočtu více jak šest tisíc šest set korun,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie zveřejnila fotografii muže, který má krátce střižené vlasy a černé tričko. Podle podvedené pracovnice dobře hovořil česky. „Disponuje-li někdo informacemi o totožnosti nebo výskytu uvedeného muže, nechť je policistům předá prostřednictvím linky 158 nebo přímo na služebně Obvodního oddělení Liberec – centrum,“ dodal mluvčí.

Policisté v uvedeném případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu zatajení věci, za který pachateli v případě dopadení a odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na jeden rok.

Popis muže

Je vysoký přibližně 170 cm, má řídké na krátko střižené tmavé vlasy. V době krádeže byl oblečený do černého trička s krátkým rukávem s červeným pruhem a s červeným logem firmy Nike. Jednalo se o cizince, který však hovořil velmi dobře česky.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, směnárna, Liberec, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oklamal pracovnici směnárny v centru Liberce a odnesl si tisíce. Po muži pátrá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.