Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Někdo poškodil v Pavlovicích přes noc šestnáct zaparkovaných vozidel

Policie v těchto dnech pátrá po neznámém pachateli, který v libereckých Pavlovicích v neděli před půlnocí poničil 16 automobilů.

Neznámý pachatel případně pachatelé utrhali u vozidel v ulicích Růžodolská, Roháčova, a Cyrila a Metoděje stěrače, zrcátka nebo poškodili pneumatiky. V noci z neděle na pondělí dal průchod svým emocím jedinec, který svým neuvážlivým počínáním způsobil škodu za více jak 44tisíc korun,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté vyšetřují případ jako podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Neznámý pachatel by za takové řádění mohl strávit za mřížemi až rok. „Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pachateli nebo pachatelích a svědcích,“ uvedl Robovský.

Pokud kdokoliv v neděli od deseti hodin večer do půlnoci zaslechl nebo viděl jednotlivce či skupinku osob, které se pohybovaly v blízkosti vozidel, měl by neprodleně kontaktovat policii na lince 158 nebo na služebně v centru Liberce. Na policii by se samozřejmě měli ozvat i další případní poškození.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Liberecký, policie, krimi, vozidla, Pavlovice, Cyril a Metoděj, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Někdo poškodil v Pavlovicích přes noc šestnáct zaparkovaných vozidel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.