Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Opilý senior zastavil na průtahu městem. Otevřené dveře mu urazilo projíždějící auto

Přes jedno promile alkoholu nadýchal jednasedmdesátiletý senior, který se stal účastníkem neobvyklé nehody na průtahu Libercem. U sjezdu ke Globusu ve směru na Chrastavu mu přestalo jet auto, zastavil u kraje a chtěl vystoupit, otevřené dveře mu ale urazilo projíždějící auto.

„Senior se jal vystoupit, aby umístil výstražný trojúhelník. V tu chvíli ve stejném směru jízdy projížděla dodávka. Když byla takřka na úrovni odstavené škodovky, otevřel senior levé přední dveře. Bohužel se nepřesvědčil, zda na silnici nejede jiný účastník silničního provozu. Takřka okamžitě došlo ke střetu obou vozidel. Nutno podotknout, že se naštěstí nikomu nic nestalo a škody utrpěla právě a jen vozidla,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Nehodu pak přímo na místě šetřili dopravní policisté, kteří dali seniorovi dýchnout. A zkouška byla pozitivní, nadýchal 1,3 promile.

„Kromě zadrženého řidičského oprávnění si senior velmi záhy vyslechl také sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, průtah, Liberec, senior, alkohol, Globus, Chrastava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý senior zastavil na průtahu městem. Otevřené dveře mu urazilo projíždějící auto  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.