Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Přepadl seniorku a táhl ji do průchodu. Ženu zachránili kolemjdoucí

K loupežnému přepadení došlo minulé pondělí v Tanvaldu, a to za bílého dne. Přepadena byla kvůli kabelce sedmasedmdesátiletá žena. Tu nakonec zachránili dva kolemjdoucí. Muže, který ji přepadl, už zadrželi policisté. Hrozí mu deset let.

K přepadení došlo na hlavní ulici v Tanvaldu u prodejny kebabu. „Obviněný ji chytil za tašku, kterou držela v ruce. Snažil se jí tuto tašku z ruky vytrhnout, což se mu nepodařilo. Seniorka svoji tašku držela pevně a obviněný ji strhnul na zem a za tašku ji ještě táhl do průchodu za uvedenou prodejnu,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová

Když žena upadla na zem, začala křičet o pomoc a na místo činu přišli dva lidé – žena a muž. „V tomto okamžiku obviněný svého jednání zanechal a utekl z místa směrem k vlakovému nádraží. Tašku seniorce se mu odcizit nepodařilo,“ dodala mluvčí.

Policisté poté díky vyšetřování rychle dopadli pachatele, jde o šestapadesátiletého muže. „Bylo velkým štěstím, že seniorka při tomto přepadení utrpěla pouze drobné oděrky a nebyla vážně zraněna. Obviněnému nyní za spáchání uvedeného zločinu hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, Tanvald, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stanislav Dušátko

zbičovat a posolit....

Sobota, 19. prosince 2020, 07:37Odpovědět

Přepadl seniorku a táhl ji do průchodu. Ženu zachránili kolemjdoucí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.