Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvě nehody na stejném místě. V jablonecké Podhorské ulici skončila auta mimo silnici

Stejné místo, stejný den a podle policie i stejná příčina. V jablonecké Podhorské ulici došlo v sobotu během hodiny a půl ke dvěma nehodám na totožném místě. Mírnou zatáčku na mokré silnici nejprve nezvládl dvacetiletý mladík a po něm ani další řidička, která se navíc s autem zřítila z opěrné zdi.

Oznámení o první z nehod přijali policisté dvacet minut před polednem. „Dvacetiletý mladík jel s vozidlem BMW ve směru od centra města do Tanvaldu, kde při průjezdu pravotočivé zatáčky dostal vlivem nepřiměřené rychlosti na mokrém povrchu vozovky smyk, vyjel mimo komunikaci a narazil do oplocení přilehlého domu,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová, podle které je předběžná výše způsobené škody 20 tisíc korun.

Druhá dopravní nehoda se na stejném místě stala odpoledne dvacet minut po třinácté hodině a měla podobný scénář. „Třiačtyřicetiletá řidička s vozidlem VW Golf jela také ve stejném směru jízdy a ve stejné zatáčce také vlivem nepřiměřené rychlosti dostala na mokré vozovce smyk a vyjela mimo komunikaci,“ uvedla Sochorová. 

Jenže plot, do kterého narazila, vozidlo neudržel, a to spadlo z podezdívky, kde se převrátilo na střechu. V tomto případě vznikla předběžná škoda ve výši 80 tisíc korun.

Řidič i řidička před jízdou alkohol nepili. „Dopravní policisté z Jablonce nad Nisou, kteří obě události šetřili, udělili jejím viníkům na místě blokové pokuty,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, jablonec, podhorská, havárie, silnice, BMW, Tanvald, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Opravdu je drbna liberecká? Dneska Jablonec, zítra Mělník, pozítří jižní Afrika.

Středa, 13. ledna 2021, 15:16Odpovědět

Dvě nehody na stejném místě. V jablonecké Podhorské ulici skončila auta mimo silnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.