Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tragická nehoda u Jablonce. Srážku auta s dodávkou nepřežil člověk, tři lidé jsou zranění

Na cestě z Dolní Černé Studnice směrem na Jablonec se v neděli večer srazilo osobní auto s dodávkou. Jeden člověk i přes snahu záchranářů svým zraněním podlehl. Další tři lidé jsou zraněni, mezi nimi také dítě, řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský a mluvčí krajských záchranářů Michael Georgiev.

„Po několika desítkách minut resuscitace lékař konstatoval smrt u jedné osoby," uvedl Georgiev s tím, že se jednalo o pasažéra osobního auta. Další člověk utrpěl těžké poranění a byl převezen do liberecké nemocnice. Dítě utrpělo středně těžká zranění, záchranáři jej převezli do fakultní nemocnice v Hradci Králové na dětské traumacentrum. Čtvrtá osoba se při nehodě rovněž středně těžce zranila a byla převezena do jablonecké nemocnice na chirurgickou ambulanci.

„Řidič vozidla BMW pravděpodobně dostal smyk na vozovce, přičemž se čelně střetl s dodávkou," upřesnil mluvčí. Okolnosti a příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování. Komunikace byla až do noci neprůjezdná.

Na místo letěl také vrtulník, hasiči dvě osoby museli vyprostit. „Na místě zůstává jednotka dobrovolných hasičů z Maršovic," informovala dispečerka Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, úmrtí, Jablonecko, hasiči, policie, Jablonec, Dolní Černá Studnice, Krajská nemocnice Liberec, Fakultní nemocnice Hradec Králové, BMW, Liberecký kraj, Hasičský záchranný sbor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Jablonce. Srážku auta s dodávkou nepřežil člověk, tři lidé jsou zranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.