Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Anonym na dnešek ohlásil střelný útok na školku. Policie po oznamovateli pátrá

Anonym na dnešní den oznámil střelný útok ve školce, nespecifikoval, o kterou školku půjde, a tak policie varovala všechny mateřské školy na území České republiky. Například liberecká školka Beruška varovala své rodiče pomocí sms zprávy a také na webu školky. K výhružce došlo už včera, útok by se měl odehrát dnes.

Už ve čtvrtek došlo k anonymní výhružce útokem na nespecifikovanou mateřskou školu. Policie tedy přijala preventivní opatření. Muži a ženy zákona z Národní centrály proti organizovanému zločinu pracují na vypátrání autora výhrůžky. „Chtěli bychom ubezpečit veřejnost, že policie vyvíjí maximální úsilí k vypátrání autora výhrůžek. Provádíme nejrůznější opatření, jak veřejná, tak skrytá. Předáváme preventivní doporučení,“ uvedli policisté na Twitteru.

Rodiče varovala například liberecká školka Beruška u Hokejky. „Dne 6.5.2021 (čtvrtek) jsem byla v odpoledních hodinách telefonicky uvědoměna Policií ČR zprávou o zajištění zvýšené bezpečnosti dětí a zaměstnanců MŠ Beruška. Důvodem je zaslaný anonymní dopis Policii ČR, v kterém anonym vyhrožuje dne 7.5.2021 (pátek) výbuchem některé z mateřských škol v ČR. Proto Vás žádáme, abyste si všímali více svého okolí a nevpouštěli do objektu neznáme a podezřelé lidi," napsala ředitelka Ladislava Sehnoutková.

Policisté se intenzivně zabývají touto anonymní výhrůžkou o připravovaném útoku na blíže neurčenou mateřskou školku. „V součinnosti s krajskými ředitelstvími policie jsme přijali preventivní opatření a provádíme úkony směřující k vypátrání autora výhrůžky,“ doplnili policisté na Twitteru.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky anonym, policie, školka, útok, Liberec, mateřská škola, Česko, Policie České republiky, Národní centrála proti organizovanému zločinu, Twitter, MŠ BERUŠKA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anonym na dnešek ohlásil střelný útok na školku. Policie po oznamovateli pátrá  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.