Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena vběhla do silnice mimo přechod, způsobila nehodu. Z místa odešla, hledá ji policie

Jablonečtí policisté pátrají po chodkyni, která v pondělí před čtvrtou hodinou odpoledne způsobila nehodu v ulici Československé armády v místě u křižovatky s ulicí Stará osada. Vběhla do silnice, kde zrovna jelo auto s dalším vozem na tyči. Kvůli prudkému brždění pak došlo k nehodě. Jenže žena odešla.

Řidič s vozidlem Škoda Octavia, který za sebou na tyči táhl druhé vozidlo Škoda Fabia s řidičem, jel ve směru od centra města do Liberce, kde mu z pravé strany vběhla cesty chodkyně, která při tom upadla na vozovku. 

„Na její pád řidič Škody Octavie zareagoval prudkým brzděním, při kterém došlo k deformaci vlečné tyče, uvolnění vlečeného vozu Škoda Fabia a jeho následnému nárazu do zadní časti Škody Octavia,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Neznámá chodkyně z místa události odešla, aniž by v té chvíli splnila povinnosti, které jí ukládá zákon. Provedené dechové zkoušky u obou řidičů měly negativní výsledky a žádný z nich neutrpěl naštěstí zranění.

Policie nyní po ženě pátrá. A hledá i svědky. Ti se mohou přihlásit na čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . „Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámé mladé chodkyně, která z místa dopravní nehody odešla, aniž by splnila povinnosti, které jí v takové situaci ukládá zákon,“ uzavřela mluvčí.

Popis neznámé chodkyně

Mladá žena ve věku kolem asi 20 let, štíhlé postavy, cca 170 cm vysoká, blond vlasy. Na sobě měla bílé tričko, černé kraťasy a černou obuv. Téměř současně s ní na uvedeném místě přecházel vozovku také neznámý muž se psem, jehož svědectví by policistům při šetření celé události velmi pomohlo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, svědci, pátrání, havárie, Československá armáda, Škoda Octavia, silnice, Škoda Fabia, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vběhla do silnice mimo přechod, způsobila nehodu. Z místa odešla, hledá ji policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.