Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nehoda v Kateřinkách. Řidič uhýbal autu v protisměru, skončil v korytě Nisy

V noci na neděli došlo v libereckých Kateřinkách k dopravní nehodě. Mercedes tam spadl do koryta Černé Nisy. Při nehodě se zranili oba cestující. Příčinou nehody bylo jiné auto, které místem projíždělo v protisměru a řidič mercedesu strhl řízení, aby nenaboural.

K nehodě došlo asi ve 2:45. „Zatím neznámé vozidlo po Kateřinské ulici ve směru od Rudolfova na Liberec, přičemž jeho řidič z nezjištěných důvodů přejel náhle vlevo do protisměru a ohrozil tak 21letého řidiče osobního vozidla značky Mercedes Benz Blue Tec a jeho spolujezdce, kteří jeli z Liberce na Rudolfov,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Šofér mercedesu podle ní proto strhnul řízení vpravo, ve smyku naboural do veřejného osvětlení a nakonec skončil v místní říčce Černé Nise, kam vozidlo dopadlo na bok.

„On i jeho spolujezdec z přední sedačky utrpěli blíže nespecifikovaná zranění, se kterými je zdravotnická záchranná služba transportovala do nemocnice,“ dodala mluvčí s tím, že řidič mercedesu pod vlivem alkoholu nebyl. 

Po totožnosti neznámého řidiče, který posádku mercedesu ohrozil, nyní pátrá policie. „Veškeré informace, které nám přitom mohou pomoci, přijmeme na naší bezplatné tísňové lince 158 nebo můžete kontaktovat kteroukoliv služebnu Policie ČR. Hmotnou škodu jsme na místě odhadli na 532 000 korun,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, kateřinky, policie, hzs lk, Mercedes-Benz, havárie, Lužická Nisa, Černá Nisa, Liberec, Rudolfov, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda v Kateřinkách. Řidič uhýbal autu v protisměru, skončil v korytě Nisy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.