Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj vykradl stánek na Lesáku. Největší škodu způsobilo vloupání, mrzí provozovatele

Těsně před zahájením letní sezony řeší provozovatel Lesního koupaliště v Liberci komplikaci. Někdo v noci na středu vykradl stánek a ukradl několik spotřebičů. Koupací sezona má být přesto zahájena už tuto sobotu.

„Dnes v noci se nám někdo vloupal do stánku a odcizil spotřebiče. Ve stánku nebývá standardně nic cenného, a tak největší škoda byla způsobena samotným vloupáním,“ uvedl provozovatel na facebooku. 

Vloupání komplikuje přípravy na otevření. „Děláme vše pro to, abychom pro vás mohli v sobotu s radostí otevřít a zahájit koupací sezónu,“ dodal provozovatel.

Právě přípravy na otevření začaly už brzy na jaře. V dubnu proběhla oprava vany, která si vyžádala úplné vypuštění a poté napuštění koupaliště. Pokračují také přípravy na získání stavebního povolení pro stavbu nové plovárny. Ještě do konce letošního roku má v areálu koupaliště stát nová zastřešená hala připravená na další vestavby.

Kvůli stavbě se nejspíš přesune stánek k hornímu vstupu koupaliště, od dolního vstupu by pak měl být vysazena alej jeřábů.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lesní koupaliště

Štítky lesák, lesní koupaliště, koupaliště, stánek, mjolk, Liberec, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vykradl stánek na Lesáku. Největší škodu způsobilo vloupání, mrzí provozovatele  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.