Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vážná nehoda u Jablonného. Kamion se čelně střetl s autem, řidič je v kritickém stavu

, aktualizováno 24. června 2021, 6:12

Dopravní nehoda u bývalého motorestu u Jablonného uzavřela po devatenácté hodině silnici číslo 13. Čelně se tam srazil kamion s osobním autem. Jeho teprve dvacetiletý řidič je v kritickém stavu a vrtulník ho transportoval do liberecké nemocnice.

Na místě zasahovaly všechny jednotky záchranného systému. „Jedna osoba má těžké poranění až dá se říci kritický stav, napojená na umělou plicní ventilaci. Letecky jsme pacienta transportovali na traumacentrum do Liberce," řekl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Hasiči museli řidiče z auta vyprostit. „Osobu z havarovaného osobního vozidla hasiči vyprostili pomocí hydraulického rozpěrného válce a střihače pedálů," uvedli hasiči na twitteru.

Silnice zůstala na několik hodin uzavřená, zprovoznit se ji podařilo až kolem půl druhé ráno. „Pán si najel do zatáčky a narval to čelně pod kamion,“ popsala na sociální síti nehodu jedna za svědkyň. 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, jablonné, policie, hasiči, zzs lk, vrtulník, kritický stav, Krajská nemocnice Liberec, Policie České republiky, Liberec, Liberecký kraj, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda u Jablonného. Kamion se čelně střetl s autem, řidič je v kritickém stavu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.