Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Zloděj přepadl ženu na ulici v Jablonci a ukradl ji kabelku. Policie ho do dvou hodin vypátrala

Přímo na ulici v Jablonci přepadl minulý týden zloděj třiašedesátiletou ženu, které ukradl kabelku a utekl. Přepadená ale muže velmi dobře popsala a policistům se ho zanedlouho podařilo vypátrat. Mladíkovi hrozí dva roky vězení.

K přepadení došlo krátce před devátou hodinou v Nákladní ulici. „Mladík následně k ženě zezadu přiběhl a skládacím nožem jí přeřízl popruh u kabelky. S takto odcizenou kabelkou z místa činu okamžitě utekl,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V kabelce měla žena uložené peněženku s hotovostí, osobními doklady, platební a debetní kartu – vše v celkové hodnotě 3 860 korun. „Z peněženky vzal finanční hotovost ve výši asi 500 korun a peněženku i s kabelkou zahodil ve městě do křoví, kde byla později i nalezena,“ dodala mluvčí.

Žena policistům dala dobrý popis útočníka, ti také našli kamerový záznam s pachatelem. Jedné z hlídek městských strážníků se ho brzy podařilo vypátrat. „Krátce před jedenáctou hodinou hlídka městských strážníků při hlídkové činnosti zjistila, před jedním z domů v Podhorské ulici se nachází muž, který do detailu odpovídá popisu muže podezřelého z uvedené krádeže kabelky a muže zaznamenaného na kamerových záznamech,“ popsala mluvčí.

Mladík tak zamířil na služebnu, kde se ke krádeži přiznal. „Nyní mu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Liberec

Štítky policie, městská policie, zloděj, přepadení, Jablonec, kabelka, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj přepadl ženu na ulici v Jablonci a ukradl ji kabelku. Policie ho do dvou hodin vypátrala  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.