Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Petr se pohřešuje jedenáctý den. Měl odjet za rodiči, tam se neukázal

Policisté pátrají po čtyřiadvacetiletém Petrovi z Liberce. Ten měl už před jedenácti dny odjet za rodiči, kam už ale nedorazil. Jeho pohřešování nahlásila přítelkyně. Spekuluje se, že za jeho odchodem z domu mohou být finanční problémy, muž už byl dříve jednou pohřešován.

„Odešel v ranních hodinách dne 16. července 2021 z místa aktuálního bydliště v ulici Bernardova v Liberci. Do současné doby se nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Muž měl z domova odjet s tím, že jede k rodičům do Ústí nad Orlicí, tam ale nedorazil. „Mobilní telefon má nedostupný. Pohřešovaný trpí úzkostmi a léčí se s depresemi. V minulosti byl již jednou pohřešován,“ dodal mluvčí.

Jeho odchod nahlásila přítelkyně. „Pravděpodobným důvodem jeho odchodu z domova by mohly být finanční problémy. Veškeré poznatky k výskytu či pohybu pohřešovaného muže sdělte policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na lince 158,“ řekl Robovský.

Popis pohřešovaného

Výška 175 - 178 cm, střední postavy, modré oči, krátké hnědé vlasy, česané na patku. Tetování: nad kolenem nápis "workoholik". Zvláštní znamení: fialové strie po stranách břicha. Oblečení: kraťasy černé barvy, triko s krátkým rukávem, modré boty zn. Sketchers. Modrý batoh zn. Fjallraven

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Liberec, Bernardov, Ústí nad Orlicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr se pohřešuje jedenáctý den. Měl odjet za rodiči, tam se neukázal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.