Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Loupežné přepadení pošty v Libchavě. Pachatel s pistolí je na útěku

Policisté pátrají po ozbrojeném muži, který v pátek ráno přepadl pobočku pošty v Horní Libchavě. Muž má pistoli a může být nebezpečný. Policie varuje veřejnost.

Po muži pátrají policejní jednotky včetně vrtulníku. „Muž byl ozbrojen krátkou palnou zbraní. Mohl by se pohybovat v místě události a v jeho okolí,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podle něj byl oblečený do černého svetru, na hlavě měl černou kšiltovku. Muž byl přibližně 180 cm vysoký, zavalitější postavy. Pod ústní rouškou byly na jeho tváři patrné vousy. U sebe měl v době spáchání skutku červeno-bílou igelitovou tašku. Hovořil plynule česky.

„V případě, že muže uvedeného popisu znáte nebo jste jej v době spáchání loupeže, případně bezprostředně po ní spatřili v obci Horní Libchava na Českolipsku, informujte prosím operační středisko Policie ČR prostřednictvím bezplatné linky 158. Stejně tak učiňte, pokud disponujete jakýmikoli informacemi k případu,“ dodal mluvčí s tím, aby se lidé v žádném případě nepokoušeli muže zadržet.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky přepadení, loupež, pošta, libchava, policie, Horní Libchava, Policie České republiky, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loupežné přepadení pošty v Libchavě. Pachatel s pistolí je na útěku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.