Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Muž přišel za strážníky: Neodtáhli jste mi auto? Nejspíš odjel sám pod vlivem a nepamatoval si to

Jezdit do hospody autem nemusí být ten nejlepší nápad. Potom ho také nemusíte najít. Přesně to se stalo šedesátiletému muži, který nesměle přišel za českolipskými strážníky, zda mu neodtáhli auto z Masarykova náměstí. Jenže strážníci už nějaký ten pátek auta neodtahují.

„Protože městská policie už dávno až na výjimečné případy odtahy neprovádí, ujistili ho operační strážník, že tady problém není,“ uvedla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Muž pak vzpomínal, jak zaparkoval u knihovny, dost dobře si pamatoval, že navštívil restauraci, kde popíjel, poté se nechal odvézt taxíkem. Jenže když druhý den přišel střízlivý pro auto, čekalo ho nemilé překvapení: vůz tam nebyl. 

„Kamerový systém vydal své svědectví – vozidlo ještě večer odjíždělo Mariánskou ulici, kdo ale řídil, nebylo poznat. Načež majitel auta i připustil, že to mohl být on, jenže si to nevybavuje,“ popsala mluvčí. 

Strážníci tak nešťastníka naložili do auta s tím, že projedou centrum města. A nemuseli daleko, auto nalezli bez jakéhokoliv poškození na Jeřábkově náměstí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Liberec

Štítky městská policie, česká lípa, odtažené auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž přišel za strážníky: Neodtáhli jste mi auto? Nejspíš odjel sám pod vlivem a nepamatoval si to  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.