Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po seniorovi z Liberce, od úterý se neozval. Trpí Alzheimerovou chorobou

Liberečtí kriminalisté pátrají po čtyřiasedmdesátiletém muži z Liberce. Ten v úterý odešel ze svého domova neznámo kam a dosud se nevrátil ani nedal vědět, kde je. Policie se tak obrací i na veřejnost, zda muže někde neviděla.

„Muž trpí Alzheimerovou chorobou, v důsledku čehož již byl v minulosti pohřešován. Mohl by být zmatený,“ říká mluvčí policie Vojtěch Robovský.

V době odchodu mohl mít na sobě červeno-černou bundu a mohl být obut do růžových pantoflí. V minulosti se z důvodu své nemoci již několikráte ztratil, vždy však byl nalezen v Liberci. 

„Opatření, která se v souvislosti s jeho vypátráním dosud realizovala, tj. prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a na místech možného výskytu, byla zatím neúspěšná,“ dodal mluvčí. 

Policisté tak žádájí veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. „Pokud jej někdo viděl nebo ví, kde se v současné době nachází, ať kontaktuje bezplatnou linku 158 nebo přímo policisty na kterékoli policejní služebně,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Liberec, senior

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po seniorovi z Liberce, od úterý se neozval. Trpí Alzheimerovou chorobou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.