Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Při srážce dvou aut v Hamru na Jezeře se zranilo osm lidí, z toho pět dětí

K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek ráno v Hamru na Jezeře, kde se srazila dva auta. Při nehodě se zranilo celkem osm lidí, z toho pět dětí. Řidiče jednoho z aut transportoval vrtulník do nemocnice, ostatní zraněné odvezly sanitky. Silnice byla dvě hodiny uzvřená.

„Řidička osobního vozidla Audi jela ve směru od Stráže pod Ralskem a při průjezdu pravotočivou zatáčkou vjela na mokré vozovce z nezjištěných příčin do protisměru, kde se bočně střetla s protijedoucím osobním vozidlem Ford,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehoda si vyžádala osm zraněných osob, z toho pět dětí. Řidič Fordu byl letecky transportován do liberecké nemocnice, další tři zraněné převezly na ošetření sanitky rovněž do Krajské nemocnice Liberec. 

Řidička Audi a tři spolucestující byli se zraněními převezeni na ošetření sanitními vozy do českolipské nemocnice.

„Policisté podrobili řidičku vozidla Audi orientační dechové zkoušce na alkohol, jejíž výsledek byl negativní. U druhého řidiče musel být s ohledem na jeho zranění nařízen odběr krve v nemocnici. Příčinou a okolnostmi této nehody se nyní budou dále zabývat českolipští dopravní policisté,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto HZS LK

Štítky nehoda, hamr, policie, hasiči, zzs lk, Hamr na Jezeře, nemocnice, Audi, Ford Motor Company, Krajská nemocnice Liberec, Stráž pod Ralskem, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce dvou aut v Hamru na Jezeře se zranilo osm lidí, z toho pět dětí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.