Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Policie hledá svědky tragické nehody, při které po srážce s autem zemřel chodec

Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo v neděli odpoledne ve Cvikově. Auto tam srazilo chodce, který svým zraněním na místě podlehl. Svědci mohou přispět k objasnění této tragické události.

K nehodě došlo kolem 17. hodiny na silnici 13. Bílý mercedes srazil jednašedesátiletého muže. „Hned v neděli jsme přizvali ke spolupráci na objasnění příčiny a všech souvislostí nehody soudního znalce z oboru dopravy. Ten nám mimo jiné ve znaleckém posudku odpoví na otázku, jakou rychlostí se v době střetu vozidlo pohybovalo a upřesní také místo, kde přesně na silnici I/13 ke sražení chodce došlo, zda na přechodu pro chodce nebo mimo něj,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté nyní hledají svědky nehody. „Zejména prosíme o důležité svědectví řidiče neznámého vozidla, který měl podle námi získaných informací průběh nehody vidět a zastavit na krátký čas za mercedesem bezprostředně po ní. Jeho informace by mohly velmi pomoci při objasnění průběhu této tragické události, kterou nyní dokumentuje služba kriminální policie a vyšetřování územního odboru Policie ČR v České Lípě,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Cvikov, pátrání, havárie, Mercedes-Benz, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky tragické nehody, při které po srážce s autem zemřel chodec  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.