Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledala chlapce z Liberce. Odešel z domova, nikomu se neozval

Liberečtí policisté pátrali po třináctiletém chlapci z Liberce. Ten ve čtvrtek dopoledne odešel z domova ve Votočkově ulici, kde trávil karanténu, od té doby byl nezvěstný. Chlapcovo zmizení odpoledne nahlásila rodina, po několika dnech se ho ale podařilo v pořádku vypátrat.

„Chlapec odešel z místa domácí karantény v souvislosti s onemocněním Covid-19, dosud o sobě nepodal žádnou zprávu a jeho současný výskyt není znám,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský. Podle informací od rodiny by se mohl být se svým strýcem.

Policisté chlapce nemohli najít, hledali ho v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a v místech možného výskytu, ale neúspěšně. „V tuto chvíli žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném chlapci. Pokud jej někdo viděl, nebo ví, kde se v současné době nachází, ať kontaktuje linku 158 nebo přímo policisty na kterékoliv policejní služebně,“ dodal mluvčí.

V době odchodu měl na sobě černou bundu, modré jeansové kalhoty, černé sportovní boty a s sebou tašku nezjištěné barvy, do které si sbalil oblečení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, Liberec, pátrání, patrik, rodina, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledala chlapce z Liberce. Odešel z domova, nikomu se neozval  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.